Moti në Londër

14 Nëntor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Heavy rain Shi i madh
6°
5 mm
6 m/s - juglindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
5°
<1 mm
0 m/s - veri-verilindje
12-18
Rain Shi
8°
1 mm
2 m/s - lindje-verilindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
5°
2 m/s - lindje
15 Nëntor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Cloudy I vrenjtur
4°
<1 mm
2 m/s - veri-verilindje
06-12
Rain Shi
5°
1 mm
4 m/s - veri
12-18
Rain Shi
8°
2 mm
6 m/s - veri
18-24
Light rain Shi
7°
<1 mm
4 m/s - veri-verilindje
16 Nëntor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Cloudy I vrenjtur
6°
<1 mm
3 m/s - veri-verilindje
06-12
Cloudy I vrenjtur
5°
<1 mm
1 m/s - veri
12-18
Rain Shi
8°
2 mm
3 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
8°
<1 mm
2 m/s - veri-veriperëndim
17 Nëntor E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
7°
<1 mm
1 m/s - perëndim-veriperëndim
06-12
Rain Shi
7°
1 mm
2 m/s - veri-veriperëndim
12-18
Cloudy I vrenjtur
10°
<1 mm
3 m/s - veri-verilindje
18-24
Cloudy I vrenjtur
7°
<1 mm
4 m/s - veri
18 Nëntor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Cloudy I vrenjtur
6°
<1 mm
4 m/s - veri
06-12
Cloudy I vrenjtur
5°
<1 mm
3 m/s - veri
12-18
Cloudy I vrenjtur
8°
4 m/s - veri-veriperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
6°
2 m/s - veriperëndim
19 Nëntor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
3°
<1 mm
0 m/s - perëndim-veriperëndim
06-12
Cloudy I vrenjtur
1°
1 m/s - lindje
12-18
Cloudy I vrenjtur
7°
1 m/s - jug
18-24
Cloudy I vrenjtur
5°
3 m/s - juglindje
20 Nëntor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Cloudy I vrenjtur
8°
<1 mm
5 m/s - juglindje
06-12
Light rain Shi
8°
<1 mm
4 m/s - jug
12-18
Rain Shi
9°
2 mm
5 m/s - juglindje
18-24
Cloudy I vrenjtur
9°
<1 mm
5 m/s - jug
21 Nëntor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Cloudy I vrenjtur
8°
<1 mm
4 m/s - jug-juglindje
06-12
Rain Shi
9°
4 mm
9 m/s - jug-juglindje
12-18
Heavy rain Shi i madh
9°
5 mm
11 m/s - jug-juglindje
18-24
Rain Shi
12°
2 mm
9 m/s - jug
22 Nëntor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Cloudy I vrenjtur
11°
3 m/s - jugperëndim
06-12
Cloudy I vrenjtur
8°
2 m/s - jug-jugperëndim
12-18
Cloudy I vrenjtur
12°
<1 mm
4 m/s - jug-jugperëndim
18-24
Cloudy I vrenjtur
8°
2 m/s - jug-juglindje
23 Nëntor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Rain Shi
7°
1 mm
1 m/s - veri-verilindje

Londër

Londra është kryeqyteti i Britanisë së madhe. Londra është një nga qytetet më të zhvilluara në botë dhe gjithashtu vizitohet nga shumë turistë sepse aty ndodhen shumë ndërtesa dhe vënde interesante si: Shtëpia e Parlamentit, Kulla e Londrës, Pallati Mbretëror etj.