Moti në Milano

23 Janar E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
08-12
Clear sky I kthjellët
-2°
2 m/s - verilindje
12-18
Clear sky I kthjellët
8°
2 m/s - lindje
18-24
Clear sky I kthjellët
0°
2 m/s - veri-verilindje
24 Janar E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
-2°
1 m/s - veriperëndim
06-12
Fair Pothuajse i kthjellët
-2°
1 m/s - veriperëndim
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
7°
1 m/s - jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
2°
2 m/s - lindje-juglindje
25 Janar E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Cloudy I vrenjtur
0°
<1 mm
1 m/s - veri-verilindje
06-12
Light sleet Light sleet
1°
<1 mm
1 m/s - veriperëndim
12-18
Cloudy I vrenjtur
3°
<1 mm
1 m/s - perëndim
19-01
Cloudy I vrenjtur
2°
<1 mm
1 m/s - perëndim
26 Janar E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Cloudy I vrenjtur
2°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
07-13
Cloudy I vrenjtur
1°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
13-19
Partly cloudy Pjesërisht me re
8°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
19-01
Clear sky I kthjellët
2°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
27 Janar E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
-1°
2 m/s - veriperëndim
07-13
Cloudy I vrenjtur
0°
2 m/s - veriperëndim
13-19
Cloudy I vrenjtur
8°
1 m/s - jugperëndim
19-01
Cloudy I vrenjtur
6°
<1 mm
0 m/s - jug
28 Janar E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Light rain Shi
4°
<1 mm
1 m/s - lindje-verilindje
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
4°
<1 mm
0 m/s - veri-verilindje
13-19
Partly cloudy Pjesërisht me re
9°
<1 mm
1 m/s - perëndim-veriperëndim
19-01
Fair Pothuajse i kthjellët
6°
2 m/s - veriperëndim
29 Janar E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
1°
2 m/s - veriperëndim
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
-1°
1 m/s - veri-veriperëndim
13-19
Fair Pothuajse i kthjellët
9°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
19-01
Fair Pothuajse i kthjellët
7°
4 m/s - perëndim-veriperëndim
30 Janar E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
4°
3 m/s - veri-veriperëndim
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
1°
1 m/s - veriperëndim
13-19
Fair Pothuajse i kthjellët
10°
0 m/s - lindje-verilindje
19-01
Fair Pothuajse i kthjellët
5°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
31 Janar E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
2°
2 m/s - veriperëndim
07-13
Cloudy I vrenjtur
2°
2 m/s - veriperëndim
13-19
Cloudy I vrenjtur
12°
3 m/s - perëndim
19-01
Cloudy I vrenjtur
7°
2 m/s - veriperëndim
1 Shkurt E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Cloudy I vrenjtur
5°
1 m/s - veriperëndim

Milano

Milano është qyteti i dytë më i madh i Italisë, kryeqyteti i Provincës së Milanos dhe rajonit të Lombardisë në Italinë Veriore. Milano ka rreth 1,3 milion banorë, provinca e Milanos ka rreth 3,1 milion banorë dhe zona metropolitane jetojnë rreth 7 milion banorë.