Moti në Athinë

28 Maj E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
15:00
Me diell
23°
0
5 m/s - 5.4
18:00
I kthjellët
20°
0
6 m/s - 5.5
21:00
Pjesërisht me re
18°
0
3 m/s - 2.8
00:00
Pjesërisht me re
15°
0
3 m/s - 3.2

Si parashihet të jetë moti në Zvicër?

2023-05-28 15:26:37
29 Maj E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
19°
0.2
5 m/s - 4.5
12:00
Shi
24°
1.6
4 m/s - 4
18:00
I kthjellët
18°
0
4 m/s - 3.9
00:00
I kthjellët
15°
0
2 m/s - 1.6
30 Maj E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
20°
3.4
2 m/s - 1.8
12:00
Pjesërisht me re
22°
0.1
4 m/s - 3.5
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
4 m/s - 3.8
00:00
I kthjellët
18°
0
2 m/s - 1.7
31 Maj E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
20°
1.3
2 m/s - 2.1
12:00
Shi
21°
2.6
1 m/s - 1
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
1 m/s - 1
00:00
Pjesërisht me re
16°
0
2 m/s - 1.9
01 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Reshje të lehta shiu
20°
0.7
3 m/s - 2.6
12:00
Pjesërisht me re
25°
0.1
1 m/s - 1.2
18:00
I kthjellët
20°
0
3 m/s - 2.5
00:00
Pothuajse i kthjellët
17°
0
4 m/s - 3.5
02 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
20°
0.2
3 m/s - 3.4
12:00
Reshje të lehta shiu
26°
0.6
3 m/s - 3.4
18:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
1 m/s - 1
00:00
I kthjellët
15°
0
2 m/s - 1.9
03 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
21°
0
0 m/s - 0.4
12:00
Pothuajse i kthjellët
24°
0
4 m/s - 4.1
18:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
3 m/s - 2.5
00:00
I kthjellët
20°
0
1 m/s - 1
04 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
23°
0.4
1 m/s - 0.5
12:00
Pjesërisht me re
25°
0
4 m/s - 4.2
18:00
Pjesërisht me re
21°
0
1 m/s - 0.9
00:00
I kthjellët
17°
0
2 m/s - 2
05 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Reshje të lehta shiu
23°
0.9
2 m/s - 2
12:00
Pjesërisht me re
26°
0.2
2 m/s - 1.5
18:00
Pjesërisht me re
23°
0
2 m/s - 2.1
00:00
I kthjellët
17°
0
2 m/s - 2.2
06 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
21°
0
2 m/s - 1.8
12:00
Pjesërisht me re
27°
0
4 m/s - 4.4
18:00
I kthjellët
22°
0
2 m/s - 1.5

Athinë

Athina është kryeqyteti i Greqisë. E vendosur në Evropën Juglindore, Athina është një qendër të fuqishme ekonomike, kulturore dhe administrative të vendit. Ajo mori emrin e vet nga perëndesha Athena që ishte perëndesha e luftës. Athina sot është një qytet modern dhe i famshëm, si në antikitet ishte një qytet-shtet i fuqishëm dhe një qendër e madhe e kulturës, është një qytet historik në Evropë. Ajo është e njohur në mbarë botën për monumentet e saj historike që kanë mbijetuar, edhe pse pjesërisht, me shekuj.