Moti në Ulqin

10 Dhjetor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
8°
2
7 m/s - 6.9
09:00
Shi i madh
7°
7.2
8 m/s - 8
12:00
Shi i madh
7°
8.2
8 m/s - 8.4
15:00
Shi
7°
2.1
10 m/s - 10.3
18:00
Pothuajse i kthjellët
7°
0
8 m/s - 7.7
21:00
Pothuajse i kthjellët
8°
0
5 m/s - 5
00:00
Pjesërisht me re
7°
0
4 m/s - 3.9

Ky është parashikimi i motit të dielën në Maqedoni

2023-12-09 22:10:18
11 Dhjetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0
4 m/s - 4.1
12:00
Pjesërisht me re
12°
0
3 m/s - 3.3
18:00
Pjesërisht me re
9°
0
4 m/s - 4.4
00:00
Pjesërisht me shi
10°
0.6
7 m/s - 7.3
12 Dhjetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
9°
0.4
7 m/s - 6.8
12:00
Pothuajse i kthjellët
13°
0
5 m/s - 4.6
18:00
Pjesërisht me re
11°
0.5
4 m/s - 3.9
00:00
Shi i madh
11°
5.2
2 m/s - 1.9
13 Dhjetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi i madh
12°
7.3
2 m/s - 2.2
12:00
Shi i madh
15°
7.9
7 m/s - 6.9
18:00
Shi i madh
15°
6.2
7 m/s - 7.1
00:00
Shi i madh
15°
19.8
6 m/s - 6.1
14 Dhjetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi i madh
15°
10.7
6 m/s - 6.4
12:00
Shi
15°
3.2
1 m/s - 1.4
18:00
Shi i madh
14°
7.2
2 m/s - 1.5
00:00
Shi
12°
4.5
1 m/s - 0.6
15 Dhjetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
10°
0
4 m/s - 4
12:00
Pjesërisht me re
12°
0
4 m/s - 3.9
18:00
Shi
10°
1.9
4 m/s - 3.8
00:00
Shi
7°
2
5 m/s - 5.3
16 Dhjetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
7°
0
7 m/s - 6.5
12:00
Pjesërisht me re
9°
0
5 m/s - 5.4
18:00
Pothuajse i kthjellët
6°
0
5 m/s - 4.8
00:00
I kthjellët
4°
0
4 m/s - 4.4
17 Dhjetor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
3°
0
5 m/s - 5.2
12:00
I kthjellët
9°
0
3 m/s - 3.2
18:00
Pothuajse i kthjellët
7°
0
3 m/s - 2.9
00:00
Pjesërisht me re
7°
0
2 m/s - 1.6
18 Dhjetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
8°
0
2 m/s - 2.2
12:00
Pjesërisht me re
13°
0
1 m/s - 1.4
18:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
3 m/s - 2.7
00:00
Pothuajse i kthjellët
8°
0
2 m/s - 1.8

Ulqin

Ulqini është qytet bregdetar i themeluar në shekullin e V p. e. re. Komuna e Ulqinit ka një sipërfaqe prej 255 km².

Popullsia shumicë e Komunës se Ulqinit janë shqiptarët, të cilët janë banorë autoktonë të Ulqinit. Përveç shqiptarëve në qytetin e Ulqinit jetojnë dhe malazezët, serbët, boshnjakët, muslimanët, romët, egjiptianët dhe komunitete të tjera më të vogla.

Ulqini ka potencial të jashtëzakonshëm për zhvillimin e llojeve të ndryshme të turizmit.

Ky qytet ka një diversitet plazhesh, duke përfshirë plazhe ranore, gurore, e shkëmbore buzë pyllit të pishave, që përveç efektit mjekues të kripës së detit, kanë rërë kurative, burime të ujërave minerale sulfurike dhe baltë minerale.

Ulqini me sipërfaqen e tij ka dalje në detin Adriatik, kufizohet me lumi Buna dhe përfshinë malet e Bjeshkës së Rumisë dhe liqenin e Shasit.

Ulqini karakterizohet me variantin Adriatik të klimës mesdhetare dhe me vegjetacionin subtropikal. Ulqini ka klimë të përshtatshme dhe nga ky aspekt mund të krahasohet me qendrat më të njohura turistike të Mesdheut. Temperatura mesatare gjatë vitit është 16 °C. Muaji më i ftohtë është janari me një mesatare prej 8.6 °C e më i nxehti është korriku me mesatare 26 °C.