Lajme nga Bota

A munden pyjet vertikale të përmirësojnë shëndetin tonë?
15Tet
A munden pyjet vertikale të përmirësojnë shëndetin tonë?

Në një raport 'Qytetet Botërore' të Kombeve të Bashkuar në vitin 2016 parashikohej që d...

Moti i ngrohtë vazhdon deri me 22 tetor
15Tet
Moti i ngrohtë vazhdon deri me 22 tetor

Mesi i tetorit do të sjellë mot të qëndrueshëm dhe jashtëzakonisht të ngrohtë në pjesën...

Një çmim i ri i fotografisë për vetëdijesimin e pasojave që ka dora e njeriut në planet [Foto]
14Tet
Një çmim i ri i fotografisë për vetëdijesimin e pasojave që ka dora e njeriut në planet [Foto]

Çmimeve tradicionale vjetore të Fotografisë, tani i është shtuar edhe një çmim ‘Fotogra...