Moti në Antalya

17 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
23-24
Clear sky I kthjellët
24°
0 m/s - lindje
18 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
23°
0 m/s - verilindje
06-12
Fair Pothuajse i kthejllët
21°
0 m/s - veri-veriperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
4 m/s - jug
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
2 m/s - jug-juglindje
19 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
24°
0 m/s - veriperëndim
06-12
Rain showers Shi
22°
1 mm
0 m/s - veri-veriperëndim
12-18
Heavy rain Shi i madh
26°
5 mm
3 m/s - jug-juglindje
18-24
Rain showers Shi
24°
3 mm
1 m/s - lindje-verilindje
20 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
1 m/s - veriperëndim
03-09
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
1 m/s - veriperëndim
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
0 m/s - perëndim-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
27°
5 m/s - jug-jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - jug-jugperëndim
21 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
22°
3 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
29°
2 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
30°
3 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - veri
22 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
24°
4 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
29°
3 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
29°
2 m/s - jug-jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
25°
0 m/s - jug-juglindje
23 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
24°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Fair Pothuajse i kthejllët
30°
3 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Fair Pothuajse i kthejllët
31°
4 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - lindje-verilindje
24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
32°
2 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
31°
4 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
27°
0 m/s - lindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Fair Pothuajse i kthejllët
29°
1 m/s - jug-juglindje
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
30°
3 m/s - jug-juglindje
21-03
Clear sky I kthjellët
26°
0 m/s - jug
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
23°
0 m/s - veri
09-15
Clear sky I kthjellët
30°
1 m/s - jug-juglindje
15-21
Clear sky I kthjellët
31°
3 m/s - jug-juglindje
21-03
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - verilindje

Antalya

Antalya ka verë të nxehtë dhe të thatë dhe dimër të butë dhe me shi. Rreth 300 ditë të vitit është me diell. Temperatura mesatare e detit është midis 16 °C në dimër dhe 27 °C në verë. Temperatura e lartë e regjistruar ka arritur në 45 °C në korrik, ndërsa më e ulëta u regjistrua në shkurt me −4 °C.