Moti në Athinë

15 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
15-18
Clear sky I kthjellët
26°
3 m/s - jug-jugperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - jug-juglindje
16 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - veriperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
16°
1 m/s - veri-verilindje
12-18
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - jug-jugperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - jug-juglindje
17 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - veri-veriperëndim
06-12
Fair Pothuajse i kthjellët
16°
1 m/s - verilindje
12-18
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - jug-jugperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - jug-juglindje
18 Tetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
19°
0 m/s - veri
03-09
Fair Pothuajse i kthjellët
18°
1 m/s - veri
09-15
Clear sky I kthjellët
20°
0 m/s - veri-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - jug-jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
21°
0 m/s - lindje
19 Tetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
18°
1 m/s - veri-verilindje
09-15
Fair Pothuajse i kthjellët
19°
0 m/s - veri-verilindje
15-21
Fair Pothuajse i kthjellët
24°
1 m/s - jug-jugperëndim
21-03
Fair Pothuajse i kthjellët
20°
0 m/s - lindje-verilindje
20 Tetor E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Fair Pothuajse i kthjellët
17°
1 m/s - veri-verilindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
1 m/s - veri-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - jug-jugperëndim
21-03
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - verilindje
21 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
16°
1 m/s - veri-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
17°
1 m/s - veri-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
26°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - veri-verilindje
22 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
15°
2 m/s - veri-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
17°
1 m/s - veri-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
26°
3 m/s - veri
21-03
Clear sky I kthjellët
18°
2 m/s - veri-verilindje
23 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
15°
1 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
18°
1 m/s - veri
15-21
Clear sky I kthjellët
25°
3 m/s - veri
21-03
Clear sky I kthjellët
17°
1 m/s - veri-veriperëndim
24 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Fair Pothuajse i kthjellët
15°
1 m/s - veriperëndim
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
1 m/s - veri-verilindje
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
3 m/s - veri
21-03
Clear sky I kthjellët
18°
2 m/s - veri-verilindje

Athinë

Athina është kryeqyteti i Greqisë. E vendosur në Evropën Juglindore, Athina është një qendër të fuqishme ekonomike, kulturore dhe administrative të vendit. Ajo mori emrin e vet nga perëndesha Athena që ishte perëndesha e luftës. Athina sot është një qytet modern dhe i famshëm, si në antikitet ishte një qytet-shtet i fuqishëm dhe një qendër e madhe e kulturës, është një qytet historik në Evropë. Ajo është e njohur në mbarë botën për monumentet e saj historike që kanë mbijetuar, edhe pse pjesërisht, me shekuj.