Moti në Cyrih

24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
11-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
1 m/s - verilindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
1 m/s - verilindje
18-24
Fair Pothuajse i kthejllët
28°
2 m/s - lindje-verilindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
2 m/s - veri-verilindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
1 m/s - veri
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
0 m/s - lindje-juglindje
18-24
Clear sky I kthjellët
31°
2 m/s - lindje-verilindje
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
1 m/s - veri-verilindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
0 m/s - jugperëndim
12-18
Clear sky I kthjellët
29°
1 m/s - verilindje
18-24
Clear sky I kthjellët
33°
1 m/s - verilindje
27 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - lindje
08-14
Clear sky I kthjellët
23°
0 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
33°
0 m/s - veri
20-02
Clear sky I kthjellët
30°
1 m/s - lindje-verilindje
28 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
23°
2 m/s - veri-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
29°
2 m/s - veri-verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
26°
2 m/s - lindje-verilindje
29 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
18°
2 m/s - veri-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
19°
2 m/s - verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
27°
4 m/s - verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - verilindje
30 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
17°
1 m/s - veri-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
19°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
30°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
29°
1 m/s - veriperëndim
1 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
20°
1 m/s - jugperëndim
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
23°
1 m/s - jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
29°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
1 m/s - veri-veriperëndim
2 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - juglindje
08-14
Heavy rain Shi i madh
23°
7 mm
0 m/s - juglindje
14-20
Heavy rain Shi i madh
23°
7 mm
3 m/s - jug-juglindje
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
23°
2 m/s - veri-veriperëndim
3 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - lindje-verilindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
1 m/s - veri-verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
1 m/s - jug-jugperëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
25°
2 m/s - veri-verilindje

Cyrih

Zyrihu (gjer: Zürich) është qytet më i madh në Zvicër (banorë 366.145 sipas regjistrimit të popullsisë së vitit 2004 ; hapësira e qytetit 1.091.732 km²) dhe kryeqytet i kantonit të Zürich. Qyteti është qendër tregtare dhe biznesi në Zvicer, dhe llogaritet njëri nga dy qytetet globale (krahas Zhenevës).