Moti në Frankfurt

17 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
22-24
Fair Pothuajse i kthejllët
20°
2 m/s - verilindje
18 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
2 m/s - verilindje
06-12
Fair Pothuajse i kthejllët
16°
2 m/s - verilindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
2 m/s - lindje-juglindje
18-24
Cloudy I vrenjtur
29°
2 m/s - jug-juglindje
19 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
2 m/s - juglindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
1 m/s - jug-juglindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
30°
3 m/s - jug
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
20 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
08-14
Cloudy I vrenjtur
21°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
14-20
Rain showers Shi
25°
1 mm
3 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Rain Shi
22°
1 mm
0 m/s - perëndim-jugperëndim
21 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
17°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
1 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
24°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
4 m/s - veri-veriperëndim
22 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
4 m/s - veri-verilindje
08-14
Cloudy I vrenjtur
18°
5 m/s - verilindje
14-20
Rain Shi
25°
1 mm
4 m/s - verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
22°
4 m/s - veri-verilindje
23 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
19°
3 m/s - veri-verilindje
08-14
Cloudy I vrenjtur
20°
3 m/s - verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
3 m/s - lindje-juglindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
1 m/s - jug-juglindje
24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
0 m/s - verilindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
0 m/s - lindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
33°
2 m/s - jug-juglindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
32°
2 m/s - juglindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
1 m/s - veri-verilindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
0 m/s - veri
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
33°
0 m/s - veri-verilindje
20-02
Rain showers Shi
33°
3 mm
2 m/s - lindje-juglindje
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Rain showers Shi
22°
1 mm
3 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Cloudy I vrenjtur
22°
1 m/s - verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
2 m/s - veriperëndim
20-02
Heavy rain Shi i madh
25°
5 mm
5 m/s - veri-verilindje

Frankfurt

Frankfurti mbi Main (gjerm. Frankfurt am Main) (ital. Francoforte sul Meno) është një qytet në jugperëndim të Gjermanisë dhe gjendet në qendër të zonave me të rëndesishme ekonomike të vendit. Ai është qyteti më i madh i landit të Hesenit. Me mbi 660.000 banorë Frankfurti radhitet për nga madhësia e qyteteve gjermane në vendin e pestë pas Berlinit, Hamburgut, Mynihut dhe Këlnit.