Moti në Londër

20 Gusht E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
22-24
Fair Pothuajse i kthjellët
13°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
21 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
13°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
2 m/s - jugperëndim
12-18
Cloudy I vrenjtur
20°
4 m/s - jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
4 m/s - jug-jugperëndim
22 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
13°
2 m/s - jugperëndim
06-12
Fair Pothuajse i kthjellët
12°
2 m/s - jugperëndim
12-18
Cloudy I vrenjtur
21°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
22°
3 m/s - perëndim
23 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
1 m/s - jugperëndim
06-12
Cloudy I vrenjtur
12°
2 m/s - jugperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
0 m/s - jug
19-01
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
1 m/s - lindje-juglindje
24 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
13°
2 m/s - lindje
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
2 m/s - lindje-verilindje
13-19
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
3 m/s - juglindje
19-01
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
1 m/s - juglindje
25 Gusht E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
1 m/s - lindje-verilindje
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
1 m/s - lindje
13-19
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - jug-juglindje
19-01
Fair Pothuajse i kthjellët
25°
2 m/s - jug
26 Gusht E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
1 m/s - jugperëndim
07-13
Fair Pothuajse i kthjellët
17°
0 m/s - jug-juglindje
13-19
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
3 m/s - juglindje
19-01
Clear sky I kthjellët
24°
2 m/s - lindje
27 Gusht E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
2 m/s - lindje
07-13
Clear sky I kthjellët
17°
2 m/s - lindje-verilindje
13-19
Clear sky I kthjellët
28°
1 m/s - jug-juglindje
19-01
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
1 m/s - jugperëndim
28 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - perëndim
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
1 m/s - verilindje
13-19
Clear sky I kthjellët
29°
2 m/s - lindje-juglindje
19-01
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
3 m/s - lindje
29 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
2 m/s - lindje-verilindje
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
1 m/s - lindje-verilindje
13-19
Fair Pothuajse i kthjellët
29°
2 m/s - jug
19-01
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - jug
30 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
1 m/s - juglindje
07-13
Rain Shi
18°
1 mm
1 m/s - jug

Londër

Londra është kryeqyteti i Britanisë së madhe. Londra është një nga qytetet më të zhvilluara në botë dhe gjithashtu vizitohet nga shumë turistë sepse aty ndodhen shumë ndërtesa dhe vënde interesante si: Shtëpia e Parlamentit, Kulla e Londrës, Pallati Mbretëror etj.