Moti në Milano

24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
11-12
Clear sky I kthjellët
28°
1 m/s - lindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
29°
0 m/s - lindje-juglindje
18-24
Clear sky I kthjellët
31°
0 m/s - lindje-juglindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
24°
2 m/s - lindje-verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
22°
2 m/s - verilindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
30°
1 m/s - lindje-juglindje
18-24
Fair Pothuajse i kthejllët
32°
1 m/s - lindje-verilindje
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - lindje-verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - veri-verilindje
12-18
Clear sky I kthjellët
31°
0 m/s - lindje-juglindje
18-24
Clear sky I kthjellët
33°
1 m/s - lindje
27 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
26°
2 m/s - verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
35°
0 m/s - jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
34°
1 m/s - verilindje
28 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - lindje-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
36°
3 m/s - lindje
20-02
Clear sky I kthjellët
32°
4 m/s - lindje
29 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
26°
4 m/s - lindje-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
26°
3 m/s - lindje
14-20
Clear sky I kthjellët
32°
3 m/s - lindje
20-02
Clear sky I kthjellët
31°
3 m/s - lindje-verilindje
30 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
3 m/s - lindje-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
25°
3 m/s - lindje
14-20
Clear sky I kthjellët
33°
1 m/s - lindje
20-02
Clear sky I kthjellët
31°
2 m/s - lindje-verilindje
1 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
2 m/s - lindje-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
25°
0 m/s - lindje-juglindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
34°
0 m/s - perëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
33°
1 m/s - veri
2 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
25°
2 m/s - lindje-verilindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
2 m/s - lindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
34°
1 m/s - lindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
30°
1 m/s - veri-verilindje
3 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - veri
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
1 m/s - lindje-verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
34°
0 m/s - verilindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
30°
1 m/s - veri-verilindje

Milano

Milano është qyteti i dytë më i madh i Italisë, kryeqyteti i Provincës së Milanos dhe rajonit të Lombardisë në Italinë Veriore. Milano ka rreth 1,3 milion banorë, provinca e Milanos ka rreth 3,1 milion banorë dhe zona metropolitane jetojnë rreth 7 milion banorë.