Moti në Nju Jork

24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
05-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
1 m/s - perëndim
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
1 m/s - perëndim
12-18
Cloudy I vrenjtur
27°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Cloudy I vrenjtur
24°
3 m/s - jug-juglindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Rain Shi
21°
2 mm
2 m/s - jug-juglindje
06-12
Rain Shi
21°
2 mm
3 m/s - jug
12-18
Cloudy I vrenjtur
27°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Fair Pothuajse i kthejllët
28°
2 m/s - jugperëndim
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
23°
4 m/s - perëndim-veriperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
19°
3 m/s - veriperëndim
12-18
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - veriperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
28°
3 m/s - jug
27 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
21°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
23°
1 m/s - veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
30°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - veri-veriperëndim
28 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
21°
1 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
1 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
31°
4 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
26°
2 m/s - veri-veriperëndim
29 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
1 m/s - perëndim
14-20
Cloudy I vrenjtur
32°
4 m/s - perëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
27°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
30 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
2 m/s - perëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
4 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
29°
6 m/s - veriperëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
25°
4 m/s - veri-veriperëndim
1 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
19°
1 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Cloudy I vrenjtur
22°
2 m/s - veri-verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
2 m/s - jug-juglindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
3 m/s - jug-juglindje
2 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
3 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
29°
4 m/s - jug-jugperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
3 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
24°
2 m/s - perëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
4 m/s - veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
31°
6 m/s - perëndim-veriperëndim

Nju Jork

New York City, shkurt New York (shkurtesa: NYC ose NY), zyrtarisht Qyteti i Nju Jorkut (City of New York) për ta dalluar atë nga shteti i Nju Jorkut, në të cilin bën pjesë, është qyteti më i populluar në Shtetet e Bashkuara dhe qendra e zonës metropolitane të Nju Jorkut, porta krysore për emigracionin e ligjshëm në Shtetet e Bashkuara dhe një nga aglomeratët urbanë më të populluar në botë. Nju Jorku ushtron një ndikim të rëndësishëm në tregëti, financë, media, art, modë, kërkime shkencore, teknologji, arsim dhe argëtim. Në Nju Jork e ka selinë Organizata e Kombeve të Bashkuara, duke e bërë Nju Jorkun një qendër të rëndësishme për diplomacinë ndërkombëtare dhe kryeqytetin kulturor dhe financiar të botës.