Moti në Oslo

23 Korrik E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
21-24
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - jugperëndim
24 Korrik E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
21°
0 m/s - perëndim-veriperëndim
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
0 m/s - juglindje
12-18
Fair Pothuajse i kthejllët
23°
1 m/s - jug-jugperëndim
18-24
Fair Pothuajse i kthejllët
27°
2 m/s - jugperëndim
25 Korrik E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
0 m/s - jug
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
0 m/s - lindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
2 m/s - jug-jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
29°
3 m/s - jug-jugperëndim
26 Korrik E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
0 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
0 m/s - juglindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
1 m/s - jug
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
1 m/s - lindje-juglindje
27 Korrik E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - veri
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
23°
1 m/s - lindje-verilindje
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
29°
3 m/s - lindje-juglindje
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
26°
1 m/s - lindje-juglindje
28 Korrik E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
2 m/s - verilindje
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
29°
3 m/s - lindje-verilindje
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
27°
1 m/s - lindje-verilindje
29 Korrik E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - lindje-juglindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
21°
1 m/s - jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
27°
2 m/s - lindje-juglindje
20-02
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
30 Korrik E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - lindje
08-14
Clear sky I kthjellët
22°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
29°
2 m/s - jug-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
26°
2 m/s - jugperëndim
31 Korrik E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - veri-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
21°
1 m/s - juglindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
2 m/s - jug
1 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
1 m/s - perëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
2 m/s - jug-juglindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
2 m/s - jug-jugperëndim

Oslo

Osloja është kryeqyteti i Norvegjisë dhe komunë në qarkun Oslo. Ka një sipërfaqe 454 km² dhe popullsi 607292 banorë. Në këtë qytet banojnë edhe shqiptarë, shumica e tyre nga Kosova dhe Maqedonia.