Moti në Paris

24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
0 m/s - lindje-juglindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
31°
4 m/s - lindje-verilindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Cloudy I vrenjtur
26°
3 m/s - lindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
1 m/s - jug-jugperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
32°
0 m/s - veri
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
23°
3 m/s - veri
06-12
Clear sky I kthjellët
21°
3 m/s - veri-verilindje
12-18
Clear sky I kthjellët
30°
4 m/s - veri-verilindje
18-24
Clear sky I kthjellët
34°
6 m/s - verilindje
27 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
25°
5 m/s - veri-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
22°
4 m/s - veri-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
32°
5 m/s - verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
31°
5 m/s - verilindje
28 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
23°
4 m/s - verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
21°
4 m/s - verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
31°
4 m/s - lindje-verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
30°
4 m/s - lindje-verilindje
29 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
21°
3 m/s - lindje-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
21°
3 m/s - lindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
31°
3 m/s - lindje
20-02
Clear sky I kthjellët
31°
1 m/s - lindje-juglindje
30 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
21°
2 m/s - jug-juglindje
08-14
Clear sky I kthjellët
20°
4 m/s - veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
28°
4 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
26°
4 m/s - veriperëndim
1 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
2 m/s - veriperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
1 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
1 m/s - veri-veriperëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
25°
2 m/s - veri
2 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
19°
3 m/s - veri
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
3 m/s - veri
14-20
Clear sky I kthjellët
27°
3 m/s - veri
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
4 m/s - veri-verilindje
3 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
18°
4 m/s - veri-verilindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
4 m/s - veri-verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
4 m/s - verilindje
20-02
Cloudy I vrenjtur
26°
4 m/s - veri-verilindje

Paris

Parisi është kryeqyteti i shtetit të Francës dhe krahinës së Île-de-France (ishulli i Francës) dhe qyteti më i madh i Francës. Në tekstet e moçme latine Parisi emërohet edhe Lutetia apo Lutezia. Lumi Sena e ndan qytetin në një dy pjesë. Pjesa veriore dhe pjesa jugore (rive gauche „bregu i majtë“). Parisi zyrtarisht numëron 2.138.551 banorë.