Moti në Romë

17 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
21-24
Clear sky I kthjellët
23°
2 m/s - jugperëndim
18 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
21°
1 m/s - jug
06-12
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - lindje-verilindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
30°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
28°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
19 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
21°
1 m/s - jug-jugperëndim
06-12
Fair Pothuajse i kthejllët
19°
0 m/s - lindje
12-18
Clear sky I kthjellët
30°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
28°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
20 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - verilindje
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
31°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
21 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
20°
0 m/s - verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - veri-verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
32°
4 m/s - jugperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
2 m/s - jugperëndim
22 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
22°
0 m/s - lindje
08-14
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - veri
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
32°
5 m/s - jug
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
26°
2 m/s - jug-jugperëndim
23 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
21°
1 m/s - lindje
08-14
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
32°
3 m/s - perëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
22°
0 m/s - lindje
08-14
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - veri-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
35°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
28°
3 m/s - jugperëndim
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
23°
0 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - veri-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
36°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
28°
2 m/s - jugperëndim
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - jugperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - veri-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
36°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
29°
2 m/s - perëndim-jugperëndim

Romë

Roma është kryeqyteti i Italisë, kryeqyteti i rajonit Lacio dhe kryeqendra e Provincës së Romës. Me mbi 2.900.000 banorë në 1,285.3 km2 (496,3 sq mi), ajo është edhe qyteti më i madh dhe më i populluar i vendit. Qyteti është i vendosur në pjesën qendrore-perëndimore të gadishullit italian, në lumin Tiber.