Moti në Selanik

17 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
23-24
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - verilindje
18 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
24°
1 m/s - verilindje
06-12
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
1 m/s - lindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
29°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
29°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
19 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
0 m/s - verilindje
06-12
Rain Shi
22°
2 mm
1 m/s - verilindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
0 m/s - jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
2 m/s - jug-jugperëndim
20 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
0 m/s - lindje-verilindje
03-09
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
1 m/s - lindje-verilindje
09-15
Rain showers Shi
26°
1 mm
1 m/s - veri
15-21
Heavy rain Shi i madh
28°
6 mm
1 m/s - jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
25°
0 m/s - verilindje
21 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
1 m/s - veri-verilindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
1 m/s - veri
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
31°
2 m/s - jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - jug-jugperëndim
22 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - lindje-verilindje
09-15
Fair Pothuajse i kthejllët
27°
0 m/s - veriperëndim
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
31°
2 m/s - jug-jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - jugperëndim
23 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Fair Pothuajse i kthejllët
23°
1 m/s - lindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
0 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
30°
2 m/s - jug-jugperëndim
21-03
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
0 m/s - verilindje
24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Fair Pothuajse i kthejllët
24°
0 m/s - lindje-verilindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
2 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Rain showers Shi
31°
2 mm
1 m/s - veri-verilindje
21-03
Clear sky I kthjellët
27°
0 m/s - perëndim-veriperëndim
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Fair Pothuajse i kthejllët
24°
1 m/s - verilindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
2 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
32°
1 m/s - verilindje
21-03
Clear sky I kthjellët
27°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - verilindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
29°
1 m/s - veri
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
34°
2 m/s - verilindje
21-03
Clear sky I kthjellët
29°
1 m/s - lindje-verilindje

Selanik

Selaniku është i qyteti i dytë më i madh në Greqi dhe kryeqyteti i rajonit të Maqedonisë Qendrore, si dhe kryeqytet i Administratës së decentralizuar të Maqedonisë dhe Thrakisë. Selaniku është qendra e dytë më e madhe ekonomike, industriale, tregtare dhe politike e Greqisë.