Moti në Stamboll

17 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
22-24
Fair Pothuajse i kthejllët
23°
3 m/s - veri-verilindje
18 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
4 m/s - veri-verilindje
06-12
Fair Pothuajse i kthejllët
23°
3 m/s - veri-verilindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
6 m/s - veri-verilindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
6 m/s - veri-verilindje
19 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
2 m/s - veri-verilindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
3 m/s - veri-verilindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
6 m/s - verilindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
5 m/s - veri-verilindje
20 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
1 m/s - veri
03-09
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
3 m/s - veri-verilindje
09-15
Cloudy I vrenjtur
25°
3 m/s - veri-verilindje
15-21
Fair Pothuajse i kthejllët
28°
6 m/s - veri-verilindje
21-03
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
3 m/s - verilindje
21 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
2 m/s - veri
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
5 m/s - veri-verilindje
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
29°
6 m/s - veri
21-03
Cloudy I vrenjtur
24°
3 m/s - veri-verilindje
22 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
22°
2 m/s - veri-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
26°
3 m/s - veri-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
30°
6 m/s - veri-verilindje
21-03
Clear sky I kthjellët
24°
2 m/s - veri-verilindje
23 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
22°
2 m/s - veri
09-15
Fair Pothuajse i kthejllët
25°
1 m/s - verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
30°
1 m/s - veri-veriperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
25°
3 m/s - verilindje
24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
22°
3 m/s - verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
26°
4 m/s - verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
29°
5 m/s - veri-verilindje
21-03
Clear sky I kthjellët
24°
3 m/s - verilindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
2 m/s - verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - veri-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
28°
5 m/s - veri-verilindje
21-03
Clear sky I kthjellët
24°
4 m/s - veri-verilindje
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
1 m/s - veri-verilindje
09-15
Rain showers Shi
25°
1 mm
1 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Rain showers Shi
28°
1 mm
0 m/s - jug-jugperëndim
21-03
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
6 m/s - verilindje

Stamboll

Stambolli, i njohur ndërkombëtarisht si İstanbul, është qyteti dhe porti më i madh i Turqisë. Është qendra kryesore kulturore, ekonomike dhe industriale në vendë. Me një popullsi prej rreth 14,8 milion banorë, është një nga qytetet më të populluara në botë.