Moti në Vjenë

24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
12-18
Fair Pothuajse i kthejllët
25°
3 m/s - veri
18-24
Fair Pothuajse i kthejllët
27°
3 m/s - verilindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
21°
1 m/s - veri-verilindje
06-12
Fair Pothuajse i kthejllët
20°
1 m/s - jug
12-18
Clear sky I kthjellët
27°
3 m/s - lindje-juglindje
18-24
Clear sky I kthjellët
29°
3 m/s - juglindje
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
22°
2 m/s - jug
06-12
Fair Pothuajse i kthejllët
20°
1 m/s - jug-juglindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
30°
4 m/s - jug-juglindje
18-24
Clear sky I kthjellët
32°
2 m/s - juglindje
27 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - jugperëndim
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
27°
5 m/s - perëndim-veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
33°
5 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
28°
3 m/s - veri
28 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
20°
3 m/s - veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
21°
3 m/s - veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
27°
4 m/s - veri-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
24°
3 m/s - veri
29 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
18°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
4 m/s - veriperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
4 m/s - veri-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
25°
3 m/s - veri-veriperëndim
30 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
18°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
21°
1 m/s - veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
29°
1 m/s - juglindje
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
3 m/s - juglindje
1 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
19°
2 m/s - perëndim
08-14
Cloudy I vrenjtur
27°
2 m/s - perëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
31°
5 m/s - perëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
28°
4 m/s - perëndim
2 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
2 m/s - veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
23°
0 m/s - veri
14-20
Cloudy I vrenjtur
32°
3 m/s - jug
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
6 m/s - perëndim
3 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
23°
5 m/s - perëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
4 m/s - perëndim-veriperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
30°
1 m/s - veriperëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
28°
2 m/s - perëndim-veriperëndim

Vjenë

Viena është kryeqyteti i Austrisë dhe poashtu një shtet federal (gjermanisht Bundesland). Më 2011 Viena kishte mbi 1.700.000 banorë dhe është pra qyteti me popullsinë më të madhe në Austri. Në Vienë e kanë qendrën shumë organizata ndërkombëtare si OPEC, OSBE, ONEA dhe OKB (përkrah New York-ut dhe Gjenevës).