Australia goditet nga stuhi me breshër më madhësi sa një top tenisi

Australia goditet nga stuhi me breshër më madhësi sa një top tenisi

Valët e të nxehtit dhe zjarret që përfshinë ditë më parë Australinë, ky shtet përjetoi edhe një stuhi të fuqishme breshëri me kokrrat që arrinin madhësinë e një topi të tenisit. Breshëri i madh që ra në Queensland, dëmtoi kryesisht çatitë, dritaret e ndërtesave dhe veturat.

Zonat e prekura mbetën pa energji elektrike, ndërsa edhe rrugët u bllokuan për disa momente nga rrëzimi i pemëve.

Përveç dëmeve të shkaktuara, stuhia u shoqërua edhe me reshje shiu që ishte e mirëpritur në këtë shtet, i cili prej javësh po lufton me zjarret e fuqishme. /Motilokal.com


A very dark and large cloud hangs over a town

A badly smashed car windscreen.

Many cracks on the glass of a wet car windscreen, shown from the perspective of the car passenger

A red car beneath a large fallen tree in Caloundra.

Lychee farmer knees in front of a large pile of hail.