Moti në Botë

Lajme nga Botë

Fëmijët që pinë pije energjike janë më të ndjeshëm ndaj çrregullimeve mendore
27Shk
Fëmijët që pinë pije energjike janë më të ndjeshëm ndaj çrregullimeve mendore

Sipas hulumtimeve nga Universiteti i Newcastle dhe Teesside, pijet energjike mund të ke...

Mjekët janë shoferët më agresivë: Profesioni juaj lidhet drejtpërdrejt me sjelljen në trafik
27Shk
Mjekët janë shoferët më agresivë: Profesioni juaj lidhet drejtpërdrejt me sjelljen në trafik

Hulumtimi i kryer mes shoferëve britanikë zbulon lidhjen mes profesionit të shoferit dh...

A po plaket truri juaj më shpejt se ju: Këto shenja e tregojnë këtë
27Shk
A po plaket truri juaj më shpejt se ju: Këto shenja e tregojnë këtë

Shkenca tregon se plakja e trurit tonë nuk korrespondon domosdoshmërisht me moshën tonë...