Rreth nesh

E themeluar në vitin 2013, Motilokal.com është programi më i plotë shqiptar që jep të dhëna të sakta të motit aktual dhe parashikimit të tij për qytetet shqiptare dhe më gjerë. Parashikimi i motit përfshin 10 ditë, ku shfaqen vlerat minimale dhe maksimale të temperaturave ditore në kohë reale, të reshjeve të shiut, dhe shpejtësisë së erës.

Motilokal.com është media më e vizituar në Europën Juglindore në gjuhën shqipe me miliona vizita në muaj për parashikimin e motit. Përveç këtij shërbimi, lexuesi ynë aty mund të informohet për lajmet lidhur me ndryshimet klimatike, ambientin, të rejat shkencore, shëndetësinë, reportazhet për bukuritë e botës shqiptare dhe asaj së egër. Saktësia në parashikimin e motit dhe temat e larmishme nga fushat e lartpërmendura e kanë bërë motilokal.com si referencën kryesore të motit për të gjithë shqiptarët kudo që ata ndodhen.

Në Motilokal gjeni, ndër të tjera, edhe lajmet e fundit meteorologjike nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia Veriore dhe Bota. Gjithmonë me qëllim informimin e shpejtë dhe të saktë.

Për çfarëdolloj pyetjeje rreth webfaqes sonë, mos hezitoni të na kontaktoni në [email protected]

Adresa: Prishtinë, rr. Sadik Zeneli BB 3/1-C2 nr.3, 10000

Ekipi

Besart Gërguri

Drejtor Ekzekutiv

Shkelzen Rrecaj

Kryeredaktor

Krenar Morina

Menaxher i Rrjeteve Sociale

Arbnora Vllahiu

Dizajner

Delvin Krasniqi

Zhvillues i Web-it

Motilokal.com është një nga webfaqet më të vizituara shqiptare, me mbi 30 000 vizitorë të rregullt në ditë nga e mbarë bota.

Për çfarëdolloj pyetjeje rreth webfaqes sonë, mos hezitoni të na kontaktoni në [email protected]