Moti në Dortmund

27 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
18:00
Pothuajse i kthjellët
3°
0
90.2%
2 m/s - 2.1
21:00
Pothuajse i kthjellët
2°
0
92.1%
2 m/s - 2
00:00
Pjesërisht me re
-1°
0
98.2%
2 m/s - 2.2

Dubai importon akullin e akullnajave nga Grenlanda për t'u shërbyer pijeve në bare të stilit të lartë

2024-02-27 17:15:54
28 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
1°
0
97.7%
2 m/s - 2.2
12:00
Pjesërisht me re
8°
0
65.6%
3 m/s - 2.8
18:00
Pjesërisht me re
4°
0
83.4%
3 m/s - 2.5
00:00
Pjesërisht me re
4°
0
71.2%
5 m/s - 5.1
29 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0
74.7%
6 m/s - 5.5
12:00
Pjesërisht me re
11°
0
53.7%
6 m/s - 5.8
18:00
Pothuajse i kthjellët
8°
0
65.1%
5 m/s - 4.7
00:00
Pjesërisht me re
7°
0.1
69.1%
7 m/s - 6.6
01 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0.1
87.2%
5 m/s - 5.4
12:00
Pjesërisht me re
9°
0
59.7%
5 m/s - 4.9
18:00
Pjesërisht me re
7°
0
61%
5 m/s - 4.6
00:00
Pjesërisht me re
6°
0
57.7%
6 m/s - 6.4
02 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
5°
0
62.5%
4 m/s - 4.2
12:00
Pjesërisht me re
11°
0
49.4%
7 m/s - 6.8
18:00
Pjesërisht me re
10°
0.3
62.2%
4 m/s - 3.6
00:00
Pjesërisht me re
9°
0.5
64.2%
5 m/s - 5.1
03 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
7°
0
75.1%
2 m/s - 2.4
12:00
Shi
11°
1.4
63.7%
2 m/s - 2.2
18:00
Shi
6°
4.1
91.8%
4 m/s - 4.1
00:00
Pjesërisht me re
5°
0
94.2%
2 m/s - 2.2
04 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
3°
0
94.3%
2 m/s - 2
12:00
Pjesërisht me re
10°
0
59.8%
3 m/s - 2.6
18:00
Pjesërisht me re
5°
0
77.6%
3 m/s - 2.6
00:00
Pjesërisht me re
6°
0.2
78.3%
2 m/s - 1.6
05 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
4°
3.5
95.4%
1 m/s - 1.2
12:00
Shi
6°
3.4
86.6%
2 m/s - 2.4
18:00
Shi
5°
1
92.6%
2 m/s - 2.3
00:00
Pjesërisht me re
5°
0.2
94.9%
2 m/s - 2.3
06 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
5°
0.1
96%
1 m/s - 1.2
12:00
Pjesërisht me re
7°
0.1
89.5%
2 m/s - 1.6
18:00
Pjesërisht me re
8°
0
92.6%
1 m/s - 1.2
00:00
Pothuajse i kthjellët
5°
0
96.3%
1 m/s - 1.4
07 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
5°
0
98.5%
3 m/s - 2.5
12:00
I kthjellët
11°
0
64.1%
4 m/s - 4.2
18:00
I kthjellët
8°
0
61.1%
5 m/s - 4.5

Dortmund

Dortmundi është një qytet në perëndim të Gjermanisë dhe gjendet në zonën e Ruhrit. Ai është qyteti dhe qendra tregtare e ekonomike më e madhe e Westfalenit dhe i përket landit të Nordrhein-Westfalenit.