Moti në Mynih‎

19 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
3°
0.8
87.3%
6 m/s - 5.7
09:00
Shi
6°
1.3
73.2%
7 m/s - 6.9
12:00
Shi
6°
2.9
60.8%
8 m/s - 8.2
15:00
Shi
5°
4.1
73.8%
8 m/s - 8.3
18:00
Shi
3°
2.3
88.2%
8 m/s - 8.2
21:00
Shi
3°
1.2
89.5%
7 m/s - 7.3
00:00
Shi
3°
1.3
93.3%
6 m/s - 5.9

Ja si parashikohet moti të premten dhe fundjavë në Mal të Zi

2024-04-18 21:06:57
20 Prill E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
2°
0.9
91.9%
5 m/s - 5.2
12:00
Shi
5°
1.2
63.6%
5 m/s - 5.4
18:00
Llohë
2°
3.6
82.1%
2 m/s - 2.3
00:00
Borë
0°
2.5
95.5%
2 m/s - 2.4
21 Prill E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
1°
0.3
90.6%
3 m/s - 2.5
12:00
Shi
6°
1
59.2%
2 m/s - 2.4
18:00
Pjesërisht me re
3°
0.1
75.6%
2 m/s - 1.6
00:00
Pjesërisht me re
0°
0
96.2%
2 m/s - 2
22 Prill E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
0°
0
80.4%
2 m/s - 1.9
12:00
Pjesërisht me re
8°
0
38.9%
5 m/s - 4.5
18:00
Pjesërisht me re
5°
0
47.1%
4 m/s - 4
00:00
Pjesërisht me re
2°
0.2
61.5%
4 m/s - 3.5
23 Prill E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
2°
0
74.8%
4 m/s - 3.7
12:00
Pjesërisht me re
9°
0.2
52.4%
4 m/s - 4.2
18:00
Pjesërisht me re
6°
0.2
77.5%
4 m/s - 3.6
00:00
Shi
4°
1.4
91.4%
3 m/s - 2.9
24 Prill E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
3°
1.5
95.6%
3 m/s - 2.8
12:00
Pjesërisht me re
4°
0.3
90.9%
2 m/s - 2.2
18:00
Pjesërisht me re
4°
0.2
89.2%
2 m/s - 2.1
00:00
Pjesërisht me re
4°
0.1
89.1%
3 m/s - 2.9
25 Prill E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0
87.6%
3 m/s - 2.7
12:00
Pjesërisht me re
8°
0
53.8%
2 m/s - 2.3
18:00
Pjesërisht me re
7°
0
65.8%
1 m/s - 1.1
00:00
Pjesërisht me re
3°
0
89.6%
2 m/s - 1.8
26 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
3°
0
83.7%
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me re
10°
0
50.3%
2 m/s - 1.5
18:00
Pjesërisht me re
8°
0
70.7%
2 m/s - 1.6
00:00
Pjesërisht me re
2°
0
81.5%
1 m/s - 0.6
27 Prill E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0
84%
1 m/s - 0.7
12:00
I kthjellët
14°
0
48.3%
2 m/s - 1.9
18:00
Pjesërisht me re
10°
0
64.6%
1 m/s - 1.4
00:00
Pjesërisht me re
4°
0
75.3%
3 m/s - 2.9

Mynih‎

Mynihu është një qytet në juglindje të Gjermanisë. Ai është dhe kryeqyteti i landit të Bavarisë (gjerm. Bayern). Me rreth 1.3 milion banorë, Mynihu radhitet për nga madhësia e qyteteve gjermane në vendin e tretë pas Berlinit dhe Hamburgut.