Moti në Paris

27 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
18:00
Pjesërisht me re
7°
0
69.7%
4 m/s - 4.1
21:00
Pothuajse i kthjellët
5°
0
79.9%
4 m/s - 4
00:00
Pothuajse i kthjellët
2°
0
92.1%
3 m/s - 3.2

Dubai importon akullin e akullnajave nga Grenlanda për t'u shërbyer pijeve në bare të stilit të lartë

2024-02-27 17:15:54
28 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
0°
0
97.5%
2 m/s - 2
12:00
Pjesërisht me re
9°
0
68.1%
2 m/s - 2.4
18:00
Pjesërisht me re
9°
0
77.7%
3 m/s - 2.5
00:00
Pjesërisht me re
5°
0
90.8%
4 m/s - 3.8
29 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
7°
0.8
90.5%
5 m/s - 4.8
12:00
Pjesërisht me shi
10°
0.9
89.3%
6 m/s - 5.7
18:00
Shi i madh
10°
6.4
93.2%
6 m/s - 6.2
00:00
Pothuajse i kthjellët
5°
0
89.2%
4 m/s - 4.3
01 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
2°
0
92.5%
5 m/s - 5.2
12:00
Shi
10°
2
62.9%
12 m/s - 12
18:00
Shi
8°
1
86.9%
8 m/s - 8.3
00:00
I kthjellët
4°
0
89.2%
5 m/s - 5.3
02 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
3°
1.2
92.7%
5 m/s - 5.4
12:00
Shi
9°
1.7
66.6%
7 m/s - 7.3
18:00
Pjesërisht me re
7°
0.1
87.8%
4 m/s - 3.8
00:00
Pjesërisht me re
4°
0
95.4%
3 m/s - 3.1
03 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0.2
97%
2 m/s - 2.2
12:00
Pjesërisht me re
8°
0.2
69.7%
4 m/s - 3.8
18:00
I kthjellët
4°
0
80.6%
3 m/s - 2.7
00:00
I kthjellët
2°
0
89.2%
2 m/s - 2
04 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
0°
0
95%
3 m/s - 3
12:00
Shi
10°
2
60.1%
7 m/s - 7
18:00
Pjesërisht me re
5°
0
92.6%
5 m/s - 4.7
00:00
I kthjellët
2°
0
96.6%
2 m/s - 2.3
05 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
2°
0.1
96%
0 m/s - 0.4
12:00
Pjesërisht me re
9°
0.1
72%
3 m/s - 2.9
18:00
Pjesërisht me re
7°
0
83.5%
2 m/s - 2
00:00
Pothuajse i kthjellët
1°
0
97.1%
2 m/s - 1.8
06 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
0°
0
99.4%
1 m/s - 0.6
12:00
Pjesërisht me re
9°
0
70.8%
2 m/s - 1.8
18:00
I kthjellët
6°
0
83.2%
3 m/s - 2.6
00:00
I kthjellët
5°
0
86.5%
3 m/s - 3.2
07 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
3°
0
91.8%
4 m/s - 3.8
12:00
I kthjellët
12°
0
63.2%
5 m/s - 5.2
18:00
I kthjellët
9°
0
71.1%
4 m/s - 4.2

Paris

Parisi është kryeqyteti i shtetit të Francës dhe krahinës së Île-de-France (ishulli i Francës) dhe qyteti më i madh i Francës. Në tekstet e moçme latine Parisi emërohet edhe Lutetia apo Lutezia. Lumi Sena e ndan qytetin në një dy pjesë. Pjesa veriore dhe pjesa jugore (rive gauche „bregu i majtë“). Parisi zyrtarisht numëron 2.138.551 banorë.