Moti në Selanik

23 Maj E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
18:00
I kthjellët
23°
0
52.9%
4 m/s - 3.8
21:00
I kthjellët
20°
0
57.5%
4 m/s - 4.3
00:00
I kthjellët
18°
0
63.9%
3 m/s - 3.1
24 Maj E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
20°
0
60%
3 m/s - 3.4
12:00
Pothuajse i kthjellët
26°
0
55.8%
4 m/s - 3.9
18:00
Pjesërisht me re
21°
0
74.9%
4 m/s - 4.3
00:00
Pothuajse i kthjellët
17°
0
94%
2 m/s - 1.9
25 Maj E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
21°
0
75.3%
2 m/s - 2.4
12:00
Pjesërisht me re
23°
0
64.8%
5 m/s - 5
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
73.5%
2 m/s - 1.8
00:00
Pjesërisht me shi
18°
0.8
83.8%
2 m/s - 2.1
26 Maj E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
18°
0.1
82.6%
3 m/s - 3.3
12:00
Pjesërisht me re
21°
0
70.7%
3 m/s - 2.5
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
65.1%
1 m/s - 1
00:00
I kthjellët
17°
0
79%
1 m/s - 0.9
27 Maj E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
19°
0
70.3%
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me re
25°
0
38.9%
2 m/s - 1.7
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
60.9%
2 m/s - 2.3
00:00
I kthjellët
17°
0
72.1%
2 m/s - 2.4
28 Maj E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
67.3%
0 m/s - 0.4
12:00
Me diell
26°
0
52.6%
5 m/s - 5.4
18:00
I kthjellët
21°
0
56.8%
3 m/s - 2.6
00:00
I kthjellët
17°
0
78.9%
2 m/s - 2
29 Maj E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
21°
0
66.5%
1 m/s - 0.7
12:00
Pjesërisht me re
26°
0
53.2%
5 m/s - 5.1
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
67.2%
1 m/s - 1.2
00:00
Shi
17°
3
90.6%
1 m/s - 1
30 Maj E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
19°
0.1
76.8%
2 m/s - 1.5
12:00
Me diell
24°
0
56.5%
3 m/s - 3.4
18:00
Pjesërisht me re
21°
0
62.4%
1 m/s - 0.9
00:00
I kthjellët
18°
0
93.5%
1 m/s - 1.4
31 Maj E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
21°
0
72.3%
1 m/s - 1
12:00
Pothuajse i kthjellët
25°
0
56%
4 m/s - 4
18:00
I kthjellët
21°
0
71.8%
2 m/s - 1.6
00:00
I kthjellët
19°
0
85.5%
2 m/s - 1.8
01 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
22°
0
61.9%
1 m/s - 0.9
12:00
Pothuajse i kthjellët
28°
0
55.7%
4 m/s - 4.3
18:00
I kthjellët
22°
0
74.7%
2 m/s - 1.5

Selanik

Selaniku është i qyteti i dytë më i madh në Greqi dhe kryeqyteti i rajonit të Maqedonisë Qendrore, si dhe kryeqytet i Administratës së decentralizuar të Maqedonisë dhe Thrakisë. Selaniku është qendra e dytë më e madhe ekonomike, industriale, tregtare dhe politike e Greqisë.