Në foto: Toka e djegur nga zjarret në ishullin Kangaroo

Në foto: Toka e djegur nga zjarret në ishullin Kangaroo

Pamjet e jashtëzakonshme tregojnë se zjarret në Australi janë kthyer në shkretëtirë, dikur të pacenuar me gjelbërim, në ishullin Kangaroo.

Fotografitë tregojnë shkatërrimin e Parkut Kombëtar të Flinders Chase nga zjarret e mëdha. Ekologët kanë frikë të madhe për të ardhmen e shumë specieve, dhe për disa në këtë ishull që është habitati i tyre i vetëm./Motilokal.com