Borë në Kosovë

Borë në Kosovë

Me depërtimin e masave të ftohtat të ajrit në Kosovë, po mban mot i ftohtë dhe rënie të temperaturave.

Tashmë në viset malore janë zbardhur nga reshjet e borës. Ndërsa sipas zhvillimeve të situatës sinoptike në fundjavë pritet të bie borë edhe në ultësira.

Edhe viset malore të Shqipërisë janë zbardhur nga bora. Parashihet që në ditët në vazhdim të bie borë në disa zona të ulëta.  

/Motilokal.com