Ndiqeni motin në kohë reale!

Ndiqeni motin në kohë reale!

Tashmë ka kaluar një kohë e gjatë që kur Motilokal.com dhe Gjirafa.com ka nisur bashkëpunimin për të sjellë pamje direkte, ekskluzive të disa vendeve të Kosovë. Fjala është për Slow TV, ofrimin e Video-pamjeve të qyteteve ose natyrës në kohë reale.

Tani vizitorët e Motilokal.com do të kenë mundësi të relaksohen, sa herë që duan të ikin nga rutina e tyre mbytëse, apo edhe të futen në gjumë të ëmbël, me pamjet që ofrojnë këto vende, po ashtu të shohin motin në vendet malore përmes platformës së Motilokal TV.

/Motilokal.com

Linku: https://motilokal.com/tv