Reshje të mëdha të borës, ushtria kanadeze ndihmon në largimin e saj për të dalë nga shtëpitë

Reshje të mëdha të borës, ushtria kanadeze ndihmon në largimin e saj për të dalë nga shtëpitë

Ushtarët kanadezë janë angazhuar në qytetin Newfoundland dhe Labrador, për largimin e borës që ka përfshirë këto qytete. Shumë shtëpi, makina janë mbuluar nga bora e madhe dhe mijëra shtëpi kishin mbetur pa energji.

Trashësia e borës ka arritur në 80 centimetra dhe stuhia në Newfoundland ka arritur shpejtësinë deri në 130 kilometra në orë.

Është shpallur gjendje e jashtëzakonshme në kryeqytetin e Newfoundland.

Sipas meteorologëve, kushtet do të vazhdojnë të jenë të rënda dhe parashikohet se niveli i borës do të arrijë deri në 90 centimetra./Motilokal.com

View image on Twitter

View image on Twitter

View image on Twitter


View image on Twitter

View image on Twitter

Një dëborë në St John's