Dimri magjeps i kapur në 17 foto pjesë e saj edhe Kosova

Dimri magjeps i kapur në 17 foto pjesë e saj edhe Kosova

Stina e dimrit vërtetë merr pamje magjike dhe shndërrohet në një peizazh përrallor. Ngjyrat e qiellit që reflektojnë në dëborë dhe errësirën e natës, në kontrast me peizazhin e bardhë, e bëjnë çdo peizazh të ngrirë kapjen ideale për një foto perfekte që do të mbetet kujtim, trasmeton Motilokal.com.

Bright Side ju sjell disa pamje magjepse të dimrit të marra nga udhëtarë nga e gjithë bota dhe i paraqesim ato për ju. Shijoni këto vende fantastike që ekzistojnë në të vërtetë dhe që patjetër që mund t’i vizitoni!

1. Kur pyesni se sa e bukur mund të jetë një kështjellë, atëherë vizitoni në dimër...

15+ Pictures That Capture the Magic of Winter Like a Scene From a Frozen Fairyland

2. Bukuria e një fotografie: kur nuk jeni i sigurt nëse është pikturë apo foto e vërtetë.

3. Prevalla, bukuria e Maleve të Sharrit.

4. Një ditë dimri në Brezovicë5. Më të vërtetë ekziston “Treni Polar Express” në Gjermani.

6. Kur jeni duke kërkuar pak paqe dhe qetësi...dhe ca magji gjithashtu!

15+ Pictures That Capture the Magic of Winter Like a Scene From a Frozen Fairyland

7. Duket sikur mund t’i bëjë të gjitha dëshirat tuaja të realizuara!

15+ Pictures That Capture the Magic of Winter Like a Scene From a Frozen Fairyland

8. Ajo mund të shihet me kokë të poshtë.9. Nëse kjo nuk është pamje e ëndërruar për një festë, atëherë nuk e dimë se çfarë është.

15+ Pictures That Capture the Magic of Winter Like a Scene From a Frozen Fairyland

10. Një ditë dimri në Finlandë.

15+ Pictures That Capture the Magic of Winter Like a Scene From a Frozen Fairyland

11. Ky mund të jetë një përbindësh dimri dhe ai djali një superhero.

15+ Pictures That Capture the Magic of Winter Like a Scene From a Frozen Fairyland

12. Një vend paqësor.

15+ Pictures That Capture the Magic of Winter Like a Scene From a Frozen Fairyland

13. Shëtitja më romantike e dimrit.

14. Duhet të ketë një rrugë të fshehtë për këtë.

15. Mbretëresha Elsa duhet ta ketë ngrirë vetë këtë fanar.

Image result for Queen Elsa must have frozen this lighthouse herself.

16. Fuqia e natyrës është kudo që shikojmë.

15+ Pictures That Capture the Magic of Winter Like a Scene From a Frozen Fairyland

17. Ndoshta kjo është dera e një dimensioni tjetër që ne kemi kërkuar.


/Motilokal.com