Mësoni çfarë moti na pret të shtunën në Kosovë

Mësoni çfarë moti na pret të shtunën në Kosovë

Moti të shtunën në Kosovë parashihet kryesisht me diell dhe ngrohtë.

Të shtunën termometri pritet të shënojë temperatura prej 13 deri në 22 °C.

/Motilokal.com