Sao Paulo goditet nga moti i ligë, përmbytje dhe rrëshqitje dheu

Sao Paulo goditet nga moti i ligë, përmbytje dhe rrëshqitje dheu

Sao Paulo është goditur nga një moti i ligë, duke shkaktuar përmbytje dhe rrëshqitje të tokës. Reshjet e mëdha të shiut kanë shkaktuar edhe bllokimin e trafikut në qytetin më të populluar të Brazilit.

Lumenjtë Tiete dhe Pinheiros në Sao Paulo përmbytën rrugët dhe një pjesë të qytetit.

Kryetari i Komunës së Sao Paulo, Bruno Covas tha se 43 shkolla janë mbyllur, autobusët funksiononin pjesërisht dhe disa trena urbane janë anuluar./Motilokal.com