Momente dramatike, shpëtohet i riu nga liqeni i ngrirë në Miçigan [Video+Foto]

Momente dramatike, shpëtohet i riu nga liqeni i ngrirë në Miçigan [Video+Foto]

Është vërtetë moment dramatik ku një i ri u shpëtua në Liqeni e akullt të Miçiganit, ku uji përreth ishte i ngrirë.

Pamjet e publikuara nga Departamenti i Policisë së Çikagos tregojnë për një të ri të moshës 22 vjeçar ishte penguar por më pas nuk arrihej të shihej sesi kishte rënë poshtë. Ndërkohë në iframe fytyra e viktimës nuk shihet e qartë sepse është mbuluar nga Departamenti i Policisë para se të publikohej.

Një vrapues e kishte parë të riun në liqenin e ngrirë dhe nga kamerat e rrugës ishte parë duke kërkuar ndihmë nga shoferët që kalonin rrugës./Motilokal.com


The 22-year-old male is seen stumbling around the water unsteady on his feet around 7am, the day after the coldest day of the year

Meanwhile the victim is seen frantically waving to get attention that he didn't know was on the way

Saturday was 19 degrees and the wind chill factor made it feel like 5 degrees

The individual flagged down assistance from first responders and helped save the man's life

A man fell into Lake Michigan Saturday morning

The Chicago Fire Department and CPD Marine Unit collaborated to pull the man out