Moti: Shihni se si do të mbajë të mërkurën në Kosovë

Moti: Shihni se si do të mbajë të mërkurën në Kosovë

Moti të mërkurën në Kosovë do të jetë pjesërisht me re dhe diell, gjatë ditës më ngrohtë 

Termometri të mërkurën pritet të shënojë temperatura prej 9 deri 17 °C.

/Motilokal.com