Temperaturat mesatare për muajin prill në qytete evropiane, Tirana dhe Prishtina në mesin e tyre

Temperaturat mesatare për muajin prill në qytete evropiane, Tirana dhe Prishtina në mesin e tyre

Temperaturat mesatare për muajin prill në qytetet kryesore në të gjithë Evropën janë renditur më poshtë në gradë Celsius dhe Fahrenheit.

Qytetet janë të renditura në mënyrë alfabetike, nga Amsterdami në Kiev, nga Lidsi në Prishtinë dhe nga Rejkjaviku në Cyrih.

Të përfshira në këtë listë janë kryeqytetet kombëtare të Evropës si dhe qytetet me popullsi metropolitane prej më shumë se një milion banorësh.

Tabelat paraqesin temperaturat maksimale dhe minimale mujore të bazuar në të dhënat kronologjike të motit të mbledhura gjatë një periudhe të gjatë, në shumicën e rasteve 30 vjeçare. /Motilokal.com/

High – e lartë

Low – e ulët

Temperaturat mesatare ditore në muajin prill