Prishtina vishet me të bardha në ag të pranverës [Foto]

Prishtina vishet me të bardha në ag të pranverës [Foto]

Pas shijimit të pak rrezeve të diellit dhe aromës së luleve që tregonin ardhjen e pranverës, Prishtina sot u zgjua në qetësinë e izolimit e veshur me të bardha.

Sheshi i Prishtinës nuk ishte i mbushur si dikur, pasi që të gjithë janë mbyllur në banesat e tyre për të respektuar udhëzimet e institucioneve shëndetësore për të parandaluar përhapjen  e këtij virusi. E bora e pranverës do të shijohet nga dritarja.

Ndiqni imazhet të kapura nga motilokal.com./Motilokal.com