Motilokal.com dhe RTV Dukagjini me disa masa për të luftuar COVID-19!

Motilokal.com dhe RTV Dukagjini me disa masa për të luftuar COVID-19!

Mënyra më e mirë për t’u mbrojtur nga koronavirusi është duke u kujdesur për higjienën personale.

Pas lehtësimit të masave kufizuese Motilokal.com dhe RTV Dukagjini kanë realizuar një Video vetëdijesuese me disa masa për të luftuar COVID-19.

Vendosja me kujdes e maskës dhe dorëzave para daljes nga banesa, dezinfektimi i duarve, distancimi shoqëror, gjatë udhëtimit me taksi, në një bankë dhe në një pikë derivatesh.

Këto janë disa këshilla praktike që duhet patur kujdes për të mbrojtur veten dhe të tjerët nga infektimi me koronavirus./Motilokal.com