Ky është vendi që regjistroi 11 tërmete brenda 24 orëve

Ky është vendi që regjistroi 11 tërmete brenda 24 orëve

Gati një duzinë goditën “Parkun Kombëtar Yellowstone” të Montanas në SHBA, brenda 24 orëve të premten më 29 maj.

Shërbimi Gjeologjik i SHBA-ve, regjistroi 11 tërmete në “Parkun Kombëtar Yellowstone”, me shkallë prej 1.6 dhe 3.1 Richter.

Pothuajse një duzinë tërmetesh tronditën pjesë të Parkut Kombëtar Yellowstone në vetëm 24 orë të Premten, 29 maj. Shërbimi Gjeologjik i Sh.B.A-së raportoi 11 tërmete në West Yellowstone Montana, me dridhje që shkonin nga madhësia 1.6 deri në 3.1 në shkallën Richter

Dridhjet ishin rreth 4 kilometra të thella dhe u goditën 24 kilometra jashtë parkut.

Dridhjet ishin rreth tre milje të thella dhe u goditën 15 milje jashtë parkut.  Në tërësi, zona është goditur nga gjithsej 34 tërmete në 30 ditët e kaluara.  'Yellowstone është një nga zonat më aktive sizmike në Shtetet e Bashkuara,' thuhet në faqen e internetit të Yellowstone National Park

Në tërësi, zona është goditur nga gjithsej 34 tërmete në 30 ditët e kaluara.

Të premten më 29 maj një tërmet me shkallë prej 3.1 u zbulua 24 kilometra larg West Yellowstone në Montana sipas shtetasit të Idaho./Motilokal.com