Mesatarja e diellit për muajin korrik në qytetet evropiane, edhe Prishtina në mesin e tyre

Mesatarja e diellit për muajin korrik në qytetet evropiane, edhe Prishtina në mesin e tyre

Tabelat e mëposhtme tregojnë mesataren për orët e diellit gjatë muajit korrik në qytetet kryesore në të gjithë Evropën.

Qytetet janë të renditura në mënyrë alfabetike, nga Amsterdami në Kiev, nga Lidsi në Prishtinë dhe nga Rejkjaviku në Cyrih.

Të përfshira në këtë listë janë kryeqytetet kombëtare të Europës si dhe qytetet me popullsi metropolitane prej më shumë se një milion banorësh.

Totali i muajit është mesatarja e të dhënave historike të motit të mbledhura gjatë një periudhe të gjatë. /Motilokal.com

City – Qytet

Hours - Orë