Shi, breshër dhe erëra të forta në Ferizaj, rrëzohen edhe pemët e qytetit

Shi, breshër dhe erëra të forta në Ferizaj, rrëzohen edhe pemët e qytetit

Në Kosovë sot mbizotëroi mot i nxehtë dhe me temperatura të larta, ndërsa pasdite pati ndryshim të motit, duke sjellë erëra të forta me rrebeshe shiu dhe breshër.

Në disa pjesë të Kosovës ka patur edhe dëme të shkaktuara nga moti i ligë.

Nga erërat e forta dhe reshjet e mëdha të shiut dëme ka patur edhe në qytetin e Ferizajt, duke rrëzuar edhe lisa në mes të qytetit./Motilokal.com