Bie breshër i madh në Drenas

Bie breshër i madh në Drenas

Pas temperaturave të larta që mbretëruan gjatë ditës së sotme por edhe ditëve më parë, në orët e pasdites Drenasi është goditur në shirat të rrëmbyeshëm, erëra të forta dhe breshër i madh.

Ndërkohë që breshri i madh ka shkaktuar edhe dëme të mëdha në kulturat bujqësore.

Në foto shihen kokrrat të  mëdha të breshëritë që kanë rënë sot në disa fshatra të Drenasit./Motilokal.com