Edhe dy ditë deri në përfundimin e kampanjës ‘Pije me dashni’ nga JaffaChampion

Edhe dy ditë deri në përfundimin e kampanjës ‘Pije me dashni’ nga JaffaChampion

Kanë mbetur vetëm edhe dy ditë deri në përfundimin e kampanjës ‘Pije me dashni’ nga JaffaChampion.
Brendi i njohur i shijes botërore, JaffaChampion, në këtë kampanjë po vazhdon të dhuroj shumë shpërblime përmes kampanjës ‘Pije me dashni’, si:
Pushime, darka dhe shumë befasi të tjera.

Kjo kampanjë po zhvillohet në Albi Mall, në katin e 3-të, gjegjësisht në këndin JaffaChampion.

Kampanja do të jetë aktive deri me 14 Shkurt në Albi Mall, dhe të gjithë të interesuarit do të kenë mundësi që brenda këtyre ditëve të fitojnë udhëtime fantastike, darka dhe shumë shpërblime tjera.