Reshjet e shiut përmbytin Sarandën

Reshjet e shiut përmbytin Sarandën

Reshjet e mëdha të shiut në orët e mbrëmjes kanë sjellë shumë probleme në jug të vendit. Nga të reshurat e mëdha është përmbytur qyteti i Sarandës, duke bllokuar rrugët dhe ka shkaktuar vështirësi në qarkullimin e makinave dhe banorëve.

Sasia e madhe e ujit përveç që ka bllokuar rrugët e qytetit, ka përmbytur edhe bizneset. /Motilokal.com