Stuhi dhe reshje shiu, përmbytje në Gjirokastër

Stuhi dhe reshje shiu, përmbytje në Gjirokastër

Java në Shqipëri ka nisur me stuhi dhe rrebeshe shiu. Nga reshjet e mëdha të shiut raportohet se qyteti i Gjirokastrës është përmbytur.

Sipas njoftimeve Përroi i Ficos, i cili përshkon lagjet e sipërme të qytetit, ka dalë nga shtrati duke bërë që rrugët të pushtohen nga balta por nuk janë në rrezik ndërtesat. /Motilokal.com