Prizreni, komuna e parë me pikë vrojtuese

Prizreni, komuna e parë me pikë vrojtuese

Prizreni, komuna e parë me ‘Pikë Vrojtuese’

Prizreni, tanimë do ketë edhe një ofertë të re turistike, “Pikën Vrojtuese” (View Point), nga ku qytetarët dhe turistët mund t’i shikojnë e t’i shijojnë bukuritë natyrore e më të bukurit vend.

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka së bashku me drejtoreshën e Drejtorisë së Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik, Sevil Kazaz sot kanë bërë përurimin e ofertës turistike “Pikën Vrojtuese”, të instaluar në afërsi të fshatit Jabllanicë dhe Pouskë.

Në kuadër të këtij projekti është bërë rregullimi i ambientit si dhe vendosja e dylbive, të platformës metalike dhe të xhamit mbrojtës, vendosja e ulëseve dhe tabelës informues si dhe është bërë rregullimi i vendit për parkim të veturave, duke krijuar një ambient mjaft atraktiv për vizitorë.

Me këtë rast, kryetari Haskuka deklaroi që Komuna e Prizrenit do të jetë gjithmonë prijëse në krijimin e destinacioneve të reja turistike./Motilokal.com

May be an image of outdoors

May be an image of nature

May be an image of nature

May be an image of mountain

May be an image of outdoors

May be an image of sky and mountain