Ariu ‘problematik’ ngjitet në shtyllën elektrike dhe e zë gjumi, fikën dritat në qytet [Video]

Ariu ‘problematik’ ngjitet në shtyllën elektrike dhe e zë gjumi, fikën dritat në qytet [Video]

Videoja e një ariu të ngecur në një shtyllë tensioni në Arizona është bërë virale. Qëndrimi i ariut në shtyllë ka shkaktuar edhe fikjen e dritave në zonë.

Ariu mund të ishte goditur nga rryma elektrike nëse punonjësit e ndërmarrjes elektrike, nuk do të kishin ndërprerë energjinë.

Por falë ndihmës së tyre, ariu ia doli të shpëtonte dhe më pas zbriti vetë nga shtylla e tensionit./Motilokal.com