Imazhe komike të botës së egër në habitatin e tyre natyror

Imazhe komike të botës së egër në habitatin e tyre natyror

Imazhi i një majmuni, me një mimikë ekspresive që shpreh vuajtje, ka fituar çmimin kryesor në konkursin “Fotografia komike e botës së egër”. Ken Jensen ishte fotografi nga Mbretëria e Bashkuar, i cili mundi 7000 konkurrentë dhe u shpall fituesi kryesor i garës.

Nga kangurët që zihen e deri te shqiponja që përplaset me degët e një peme, fotogaleria e renditur tregon disa nga imazhet e tjera që u shpallën fituese të kategorive të ndryshme./Motilokal.com

Amateur UK photographer Ken Jensen beat 7,000 entries to scoop the Overall Winner prize of the 2021 Comedy Wildlife Photography Awards with a photo of a golden sink monkey getting into a spot of bother after sitting on the supporting wires of a bridge that runs over the Xun river in Yunnan, southwestern China

Another competition winner shows a peeved pigeon looking less than dignified after getting a leaf in its face won the Affinity Photo People's Choice Award, shot by John Speirs

Pal-Marchhart_Peek-a-boo

Jakub-Hodáñ_Treehugger

Jan-Piecha_Kineze-Pëshpëritje

Gurumoorthy-K_The-Green-Stylist

Andy-Parkinson_Let's-Dance

Roland-Kranitz_Të mora

David-Eppley_The-Majestic-and-Graceful-Bald-Eagle

Lea-Scaddan_E humbur

Chu-Han-Lin_Shiko-kush-kërce-lartë

Chee-Kee-Teo_Time-for-school

Arthur-Trevino_Ninja-Prairie-Dog

Vicki Jauron's series of photos which show a young elephant playing around in the mud before face-planting the ground won the Amazing Internet Portfolio Award, taking on the shores of Lake Kariba in Zimbabwe

Vicki-Jauron_gëzimi i banjës së baltës