Moti në Durrës

19 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
11°
0.7
74%
3 m/s - 3.4
09:00
Shi
14°
1.2
60.4%
4 m/s - 3.7
12:00
Pjesërisht me shi
14°
0.6
65.2%
7 m/s - 6.7
15:00
Pjesërisht me re
14°
0
71%
4 m/s - 4.3
18:00
Pothuajse i kthjellët
13°
0
54.4%
8 m/s - 8.2
21:00
I kthjellët
12°
0
55%
9 m/s - 9.1
00:00
I kthjellët
10°
0
60.7%
8 m/s - 8.2

Ja si parashikohet moti të premten dhe fundjavë në Mal të Zi

2024-04-18 21:06:57
20 Prill E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
11°
0
62.6%
3 m/s - 3.4
12:00
Pjesërisht me re
16°
0.1
42.8%
4 m/s - 3.6
18:00
Shi i madh
13°
7.2
62%
4 m/s - 3.9
00:00
Shi i madh
10°
12.1
80.4%
7 m/s - 6.8
21 Prill E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
9°
5.7
86.8%
6 m/s - 6.2
12:00
Reshje të lehta shiu
13°
0.5
71.7%
8 m/s - 7.7
18:00
Pothuajse i kthjellët
11°
0
69.4%
2 m/s - 2.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
9°
0
86.9%
3 m/s - 2.9
22 Prill E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
10°
0
79.1%
2 m/s - 1.7
12:00
Pjesërisht me re
17°
0.1
55.9%
3 m/s - 2.9
18:00
Shi
14°
3.3
75.9%
2 m/s - 1.7
00:00
Shi
11°
1.6
86.2%
3 m/s - 2.5
23 Prill E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
13°
1.7
87.4%
1 m/s - 1.2
12:00
Shi i madh
17°
12.1
81.1%
5 m/s - 5
18:00
Shi
13°
2.1
90.6%
3 m/s - 2.8
00:00
Reshje të lehta shiu
14°
0.7
87.8%
1 m/s - 1.2
24 Prill E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
14°
0.4
89.8%
1 m/s - 0.7
12:00
Me diell
18°
0
71%
4 m/s - 3.7
18:00
Pothuajse i kthjellët
14°
0
87.2%
2 m/s - 1.8
00:00
Pjesërisht me re
10°
0
91.9%
1 m/s - 1.3
25 Prill E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
14°
0.3
90.5%
3 m/s - 2.9
12:00
Shi
16°
4.4
75.5%
2 m/s - 1.9
18:00
Pjesërisht me re
11°
0.3
79.1%
4 m/s - 4.1
00:00
Reshje të lehta shiu
10°
0.9
92.1%
4 m/s - 3.9
26 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
11°
0.4
86.1%
5 m/s - 5.2
12:00
Me diell
15°
0
60.5%
4 m/s - 4.1
18:00
I kthjellët
12°
0
71.4%
2 m/s - 1.7
00:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
70.4%
3 m/s - 2.6
27 Prill E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
13°
0.2
72.5%
2 m/s - 1.7
12:00
Me diell
18°
0
57.9%
3 m/s - 3
18:00
I kthjellët
13°
0
82.5%
2 m/s - 1.8
00:00
I kthjellët
9°
0
86.9%
2 m/s - 1.5

Durrës

Durrësi është qyteti i dytë më i madh në Shqipëri. Qyteti ka mbi 200,000 banorë dhe njëkohësisht është qendra e prefekturës dhe qarkut të Durrësit. Është një nga qytetet më të lashtë dhe më të rëndësishëm ekonomikë të Shqipërisë. Durrësi është i vendosur në bregdetin qëndror shqiptar, rreth 33 km (21 mi), në perëndim të kryeqytetit Tiranë.