Moti në Antalya

12 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
15:00
Pothuajse i kthjellët
22°
0
78.9%
3 m/s - 2.7
18:00
I kthjellët
19°
0
92.5%
1 m/s - 0.9
21:00
I kthjellët
17°
0
93.7%
2 m/s - 1.6
00:00
I kthjellët
15°
0
95.6%
2 m/s - 1.6

Premierliga Angleze do të përdorë teknologjinë e pozicionit jashtë loje gjysmë të automatizuar

2024-04-12 09:29:57
13 Prill E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
22°
0
63.4%
3 m/s - 3.1
12:00
Me diell
28°
0
48.9%
7 m/s - 6.7
18:00
I kthjellët
20°
0
80.7%
4 m/s - 3.9
00:00
I kthjellët
17°
0
60.2%
5 m/s - 5.2
14 Prill E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
22°
0
44.1%
8 m/s - 7.6
12:00
Pothuajse i kthjellët
28°
0
33.8%
4 m/s - 4
18:00
I kthjellët
21°
0
44.7%
5 m/s - 5.3
00:00
I kthjellët
16°
0
50.8%
6 m/s - 5.8
15 Prill E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
22°
0
44.6%
6 m/s - 5.6
12:00
Me diell
30°
0
31.3%
3 m/s - 3.1
18:00
I kthjellët
20°
0
61.1%
2 m/s - 2.1
00:00
I kthjellët
15°
0
72.4%
2 m/s - 1.7
16 Prill E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
22°
0
52.2%
1 m/s - 0.9
12:00
Pjesërisht me re
26°
0
46.9%
4 m/s - 3.9
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
78.9%
2 m/s - 1.8
00:00
Pjesërisht me re
14°
0
79%
2 m/s - 2.1
17 Prill E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
21°
0
50.1%
1 m/s - 0.7
12:00
Pothuajse i kthjellët
25°
0.1
51.5%
3 m/s - 3.4
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
76.7%
1 m/s - 1.1
00:00
I kthjellët
15°
0
72.9%
2 m/s - 2.4
18 Prill E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
22°
0
52.8%
2 m/s - 2.4
12:00
Me diell
26°
0
54%
4 m/s - 3.5
18:00
I kthjellët
19°
0
76.8%
2 m/s - 1.6
00:00
I kthjellët
15°
0
85.7%
2 m/s - 1.8
19 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
21°
0
63.1%
0 m/s - 0.3
12:00
Me diell
24°
0
64.6%
2 m/s - 2.4
18:00
I kthjellët
19°
0
83.8%
0 m/s - 0.3
00:00
Pjesërisht me re
15°
0
84.1%
1 m/s - 1.3
20 Prill E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
22°
0
59.9%
1 m/s - 1
12:00
Pjesërisht me re
25°
0
76.7%
3 m/s - 2.9
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
88.8%
0 m/s - 0.4
00:00
Pjesërisht me re
15°
0
85.6%
1 m/s - 1
21 Prill E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
21°
0
78.1%
1 m/s - 1
12:00
Pjesërisht me re
28°
0
65.1%
3 m/s - 3
18:00
Pjesërisht me re
21°
0
73.4%
1 m/s - 1.1

Antalya

Antalya ka verë të nxehtë dhe të thatë dhe dimër të butë dhe me shi. Rreth 300 ditë të vitit është me diell. Temperatura mesatare e detit është midis 16 °C në dimër dhe 27 °C në verë. Temperatura e lartë e regjistruar ka arritur në 45 °C në korrik, ndërsa më e ulëta u regjistrua në shkurt me −4 °C.