Moti në Athinë

21 Janar E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
15-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
9°
3 m/s - veri
18-24
Clear sky I kthjellët
5°
2 m/s - veri-veriperëndim
22 Janar E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
2°
1 m/s - veri-veriperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
1°
1 m/s - veri
12-18
Clear sky I kthjellët
11°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
18-24
Fair Pothuajse i kthjellët
11°
0 m/s - juglindje
23 Janar E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
9°
0 m/s - veriperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
6°
1 m/s - veri-verilindje
12-18
Clear sky I kthjellët
14°
5 m/s - veri
18-24
Fair Pothuajse i kthjellët
7°
2 m/s - verilindje
24 Janar E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
3°
2 m/s - veri-verilindje
24 Janar E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
08-14
Clear sky I kthjellët
2°
2 m/s - veri-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
11°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
5°
2 m/s - lindje-verilindje
25 Janar E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
7°
1 m/s - veri
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
4°
2 m/s - veri-verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
12°
1 m/s - jug
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
0 m/s - veri-veriperëndim
26 Janar E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
1 m/s - veri
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
1 m/s - veri-verilindje
14-20
Cloudy I vrenjtur
13°
0 m/s - jug
20-02
Cloudy I vrenjtur
11°
3 m/s - lindje-verilindje
27 Janar E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
10°
1 m/s - jug-juglindje
08-14
Cloudy I vrenjtur
10°
1 m/s - veri
14-20
Cloudy I vrenjtur
14°
1 m/s - jug
20-02
Rain Shi
12°
1 mm
1 m/s - lindje-verilindje
28 Janar E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
12°
<1 mm
1 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
<1 mm
1 m/s - veri-verilindje
14-20
Rain Shi
15°
4 mm
0 m/s - perëndim
20-02
Light rain Shi
10°
<1 mm
1 m/s - veri-verilindje
29 Janar E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
8°
2 m/s - veri-verilindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
8°
2 m/s - veri-verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
<1 mm
1 m/s - veri-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
9°
1 m/s - veri
30 Janar E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
7°
2 m/s - veri-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
6°
2 m/s - veri-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
15°
1 m/s - veri-veriperëndim

Athinë

Athina është kryeqyteti i Greqisë. E vendosur në Evropën Juglindore, Athina është një qendër të fuqishme ekonomike, kulturore dhe administrative të vendit. Ajo mori emrin e vet nga perëndesha Athena që ishte perëndesha e luftës. Athina sot është një qytet modern dhe i famshëm, si në antikitet ishte një qytet-shtet i fuqishëm dhe një qendër e madhe e kulturës, është një qytet historik në Evropë. Ajo është e njohur në mbarë botën për monumentet e saj historike që kanë mbijetuar, edhe pse pjesërisht, me shekuj.